Housing Services

WILT U MEER WETEN OVER MIJN SERVICES?

Stuur Whatsapp bericht

Housing Service

Wilt u uw huis of zomerhuis verhuren aan toeristen? Daarvoor bent u bij De Oude Berg Housing Services aan het juiste adres.

Er zijn veel manieren waarop u van onze Housing Services gebruik kan maken. Misschien wilt u maar een paar keer per jaar uw vakantiehuis verhuren, of alleen in de zomermaanden of juist het hele jaar door.

Er is van alles mogelijk en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Sleutel Service

Als u een weekendje weg bent wilt u ook echt weg zijn en is het niet fijn als u wordt lastig gevallen omdat er iets kapot is in het huis of omdat de stoppen zijn doorgeslagen. Wij regelen dit graag voor u. U geeft ons de sleutel en wij zijn gedurende uw afwezigheid beschikbaar voor uw gasten. Zo biedt u uw gasten een goede service en kunt u echt genieten van uw vakantie. Handig toch!

In-uitcheck Service

Als u een weekendje weg bent of u heeft het druk met werk waardoor u niet de in- en/of uitcheck kan doen voor uw gasten, dan kunt u ons inschakelen. Wij doen dit graag voor u. U geeft ons de sleutel en wij zullen het contact met de gasten verder afhandelen. De gasten zijn verzekerd van een fijne ontvangst of afsluiting van de vakantie.

Styling Service

Heeft uw vakantiehuisje een upgrade nodig qua inrichting? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Fleurien Dingemans komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vaak zijn enkele aanpassingen al genoeg om uw huisje een hele andere uitstraling te geven. Al vanaf €100,00 een advies op maat.

Contactformulier

    De Oude Berg Nieuws

    Meld u aan op onze nieuwsbrief voor nieuws & updates:
    Skip to content